Ajankohtaista ENERGIASTA / syksy 2020

Syksy aloittaa lämmityskauden! Kauttamme energiatehokkaat ratkaisut uusiutuvaa energiaa käyttäen.

Nyt on hyvä aika päivittää kodin energiatehokkuutta sekä huollattaa olemassa olevia järjestelmiä!

  1. Pyydä maksuton kartoitus
  2. Kartoituksen jälkeen saat täsmätarjouksen tarpeisiisi
  3. Teemme laiteasennuksen ja annamme käyttökoulutuksen

Tarjoamme energiatehokkaita palveluita aina suunnittelusta käyttöönottoon- ja opastukseen saakka. Ammattitaitoinen ja motivoitunut tiimimme toteuttaa kaikenkokoiset järjestelmätoimitukset avaimet käteen-periaatteella.

Teemme myös huoltoja ilmalämpö-, ilma-vesi- ja maalämpöpumpuille sekä aurinkosähköjärjestelmille. Meiltä myös pitkäaikaiset vuosihuoltosopimukset!

Elektroway-Riikka-ja-Viljami

Tyylipuhdasta lämmön tuottoa ja tehokkuutta

”Pumppu oli niin nopeasti seinässä ettei ehditty listojakaan laittaa! Eihän siinä mennyt kuin muutama päivä tarjouspyynnön jälkeen. Sekä pumppu että palvelu ovat pelittäneet ihan super hyvin ja lämmityskustannukset on pudonnut reilusti.”

Terveisin, Sven Langbein
Kitaristi/laulaja
Dark Ride Brothers

Kustannustehokas tapa kodin lämmityslaskun pienentämiseen on ilmalämpöpumppu – laitteen tuottama säästö on jopa 50%! Ilmalämpöpumpun valinnassa otetaan huomioon asumismuoto, lämmitettävän tilan koko sekä asumistottumukset. Ilmalämpöpumpun optimaalisin sijainti on mahdollisimman avarassa tilassa, mistä ilma pääsee leviämään vapaasti koko kiinteistöön. Pumppujen nykyteknologia tukee myös muiden ulkoisten lämmönlähteiden toimintoa, kuten tulisijoja. Kaikkiin ilmalämpöpumppumalleihin on saatavilla myös etäohjausmahdollisuus, mikä on esim. kesämökkikäytössä erinomaista!

Nyt kannattaa luopua öljylämmityksestä - energiatuki jopa 4000€!

Valtion myöntämä energiatuki on 4000€ kotitaloutta kohden. Tuki myönnetään, kun kiinteistössä luovutaan kokonaan öljylämmityksestä, ja siirrytään uusiutuvaan energiaan, kuten maalämpöön tai ilma-vesilämpöpumppun.

Kartoitamme maksutta energiaremonttisi tarpeen, suunnittelemme tarvittavat muutokset ja toteutamme järjestelmävaihdokset täyden toimituksen periaatteella. Autamme energiatukeen liittyvissä asioissa, kysy rohkeasti lisää!

Teemme myös huoltoja ilmalämpö-, ilma-vesi- ja maalämpöpumpuille sekä aurinkosähköjärjestelmille. Meiltä myös pitkäaikaiset vuosihuoltosopimukset!

Maksa sinulle sopivissa erissä!

Saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla pois, tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Voit hakea tiliä suoraan myymälässämme tai jo kotona täältä

Avattu tili on jatkuvakäyttöinen, ja voit helposti hyödyntää sitä jatko-ostoksiisi.