Yhteistyössä Makkosen kanssa!

Miksi tehdä yksin, kun voi tehdä yhdessä!

Elektrowayn ja Makkosen Pumppu ja Panelin yhteistyötä on tehty tiiviisti viime syksystä lähtien. Energiaratkaisuja yhdessä tarjoavat yhtiöt ovat löytäneet hyvät toimintatavat, ja energiaremontteja onkin tehty kiihtyvällä tahdilla eteläkarjalaisille kotitalouksille. "Kiinnostus energiansäästölle lisääntyy koko ajan, sillä maakunnassamme on vielä paljon mm. öljylämmitteisiä kiinteistöjä. Valtion energiatuki on ollut hyvä ponniste energiaremonttiin ryhtymiselle, ja ollut meille alan yrittäjille helpotus korona-ajan taistelussa. Asiakkaat uskaltavat tehdä isompiakin hankintoja, kun siirtymistä uusiutuvaan energiaan halutaan valtiotasolla myös tukea", kiteyttää Elektrowayn toimitusjohtaja Viljami Mehiläinen.

 

Mitä yhteistyö sitten on ollut?

Makkosen Pumppu & Panelin yrittäjä Jari Makkonen toimii myyjänä ja edustajana energiaratkaisuille niin ilmalämpö-, ilmavesilämpö- kuin maalämpöasioissa, Elektrowayn toimittaen asennuksen, käyttöönottotyöt ja projektihallinnan. Autamme yhdessä asiakkaitamme myös aurinkosähköpalveluissa. Jarin pitkä kokemus lämpöpumpuista ja äärettömän avulias, sekä avoin asiakaspalvelu toistaa Elektrowayn omia arvoja, joten yhteistyötä on luontevaa tehdä. Molemmat yritykset kun kuuluvat myös Etelä-Karjalan Yrittäjien Karjalove-verkostoon.

"Voihan joku ajatella, että miten ihmeessä kaksi saman alan toimijaa voi tehdä yhteistyötä samalla markkina-alueella, mutta siihen tokaisemme, että miksei! Me nuoret yrittäjät emme kaihda kilpailijaa, vaan iloitsemme aidosti yhteisistä onnistumisista. Meillä tärkein motivaattori on tyytyväisin asiakas ja halu auttaa - olemme täydellä sydämellä mukana tässä hommassa. Jarilla on pitkä kokemus lämpöpumppumarkkinoista, sekä osaamista myös asennustöistä. Hän on palvellut pitkään eteläkarjalaisia, ja on tuttu kasvo monelle.", Elektrowayn Riikka kommentoi.

Tervetuloa palveltavaksi niin Elektrowayn showroomille Imatran Prismalle, kuin Makkosen Pumppu & Paneli myymälään Lappeentielle Imatralle!