Ikioma aurinkovoimala

Elektrowayn aurinkosähköjärjestelmät mitoitetaan ja suunnitellaan aina yksilöllisesti, kohteen ja käyttäjien tarpeen mukaan.

1. Pyydä maksuton kartoitus

2. Saat täsmä tarjouksen tarpeisiisi

3. Laiteasennus + käyttökoulutus

Elektrowayn aurinkosähköjärjestelmät mitoitetaan aina sähköalan ammattilaisen toimesta kohteen ja tarpeen mukaan. Aurinkosähköjärjestelmät voidaan suunnitella myös älyjärjestelmiksi, paikalliset olosuhteet ja turvallisuusasiat huomioiden!

Verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät voidaan halutessa varustaa energiavarastolla. Sähköverkkoon kuulumattomat loma-asunnot voidaan varustaa off-grid-järjestelmällä. Tällöin aurinkopaneeleiden tuottama energia varastoidaan akkuihin, joista se käytetään omavaraisesti.

Aurinkosähköjärjestelmämme koostuvat maailman johtavien valmistajien korkealaatuisista aurinkopaneeleista, verkkoinverttereistä sekä kiinnitystuotteista.

MINI

5 990 €
8 aurinkopaneelia
2,56 kWp
Axitec 320 Wp HC yksikide
SMA STP 3.0 TL INT BLUE invertteri tai vastaava

MEDIUM

7 290 €
12 aurinkopaneelia
3,84 kWp
Axitec 320 Wp HC yksikide
SMA STP 4.0 TL INT BLUE invertteri tai vastaava

MAXI

8 590 €
16 aurinkopaneelia
5,12 kWp
Axitec 320 Wp HC yksikide
SMA STP 5.0 TL INT BLUE invertteri tai vastaava

SUPER 20

9 950 €
20 aurinkopaneelia
6,4 kWp
Axitec 320 Wp HC yksikide
SMA STP 6.0 TL INT BLUE invertteri tai vastaava

SUPER 30

13 000 €
30 aurinkopaneelia
8,25 kWp
Axitec 275 Wp monikide
SMA STP 8.0 TL INT BLUE invertteri tai vastaava

SUPER 40

16.600 €
40 aurinkopaneelia
11 kWp
Axitec 275 Wp monikide
Fronius Symo 12.5-3 invertteri

Kaikkiin järjestelmiin sisältyy lisäksi kattoasennusmekaniikka pelti/huopakatolle ja asennustarvikkeet: DC-kaapelia 20m, AC-syöttökaapeli invertterille, maadoitusjohdin katolle 20m, suojaputket, turvakytkin, varoitustarrat. Lisäksi teemme sähköyhtiölle pientuotantolaitoksen ilmoituksen asiakkaan puolesta, ja käyttöönotamme sekä opastamme järjestelmän käyttöön avaimet käteen - periaatteella.

Tiilikattoasennus +250 €, energiamittari reaaliaikaiseen järjestelmän seurantaan +500€. Nostimelta tehtävä työ hinnoitellaan erikseen. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. KYSY MYÖS TARJOUS TARPEISIISI RÄÄTÄLÖIDYSTÄ PAKETISTA!

Aurinkosähköjärjestelmämme sisältävät
  • Tarvittavan määrän aurinkopaneeleja
  • Laadukkaan invertterin (yksi- tai kolmivaiheisen)
  • Asennustelineet katto-, seinä tai maa-asennukseen
  • Järjestelmän tuoton reaaliaikainen seuranta pilvipalvelun kautta sovelluksen avulla

Kokonaisten aurinkosähköjärjestelmien lisäksi saat meiltä myös yksittäisiä komponentteja. Kokonaisuutta voi myös täydentää esimerkiksi ohjaus- ja valvontalaitteilla.

Aurinkosähköjärjestelmän asennustyöstä saa kotitalousvähennyksen. Katso lisää Verottajan nettisivuilta.

Kaikilla tuotteilla on pitkä takuu
  • 25 vuoden tuottavuustakuu
  • Paneelit 11-15 vuoden tuotetakuu
  • Invertterit 5–12 vuoden tuotetakuu
  • Kiinnitysmekaniikka 12 vuoden tuotetakuu

Varsinaisen tuotetakuun lisäksi kaikilla paneeleilla on 25 vuoden tuottavuustakuu. Se tarkoittaa, että paneelit tarjoavat 80–85 prosenttia nimellistehosta vielä tämänkin ajan jälkeen.

Kiinnostuitko? Lasketaan yhdessä juuri Sinulle sopiva aurinkosähköpaketti! Ota yhteyttä!

Älykkäät aurinkosähköjärjestelmät!

Älykkäät aurinkosähköjärjestelmät Elektroway

Tavanomaisissa aurinkosähköjärjestelmissä aurinkopaneelit on asennettu samaan ketjuun. Kun ketjussa olevan yhdenkin paneelin päälle osuu esimerkiksi varjo, tiputtaa tämä koko järjestelmän tehoa. Älykkäillä aurinkosähköratkaisuilla jokainen aurinkopaneeli eli moduuli saadaan toimimaan itsenäisesti, ja näin ollen varjosta johtuva moduulin tehohäviö ei vaikuta koko järjestelmän toimintaan. Älykäs aurinkosähköjärjestelmä varustetaan paneeleihin liitettävillä virranoptimoijilla, jotka mahdollistavat myös järjestelmän reaaliaikaisen seurannan moduulikohtaisesti.

älykäs järjestelmä Elektroway aurinkosähkö

Älykkäät aurinkosähköratkaisut mahdollistavat myös lisäpaneelit ja niiden tehokkaamman sijoittelun kohteessa. Näin mm. moniulotteisten kattopintojen pinta-ala saadaan parhaiten hyödyksi, moduulit voidaan asentaa esteettisesti ja lisämoduulit nostavat aurinkosähköjärjestelmän tehoa.

Järjestelmän reaaliaikainen seuranta ja turvallisuusnäkökulma

Älykäs aurinkosähköjärjestelmä on reaaliaikaisesti seurattavissa missä ja milloin tahansa ilmaisten iPhone- ja Android sovellusten avulla. Järjestelmän tehotietoja seuraamalla varmistetaan järjestelmän pitkäaikainen tuottavuus ja mahdolliseen huoltotarpeeseen pystytään reagoimaan nopeasti.

Tavanomaisissa järjestelmissä on auringon paistaessa aina korkea DC-jännite myös silloin, kun vaihtosuuntaaja ei ole toiminnassa tai järjestelmää ei ole kytketty verkkoon. Älykkäiden toimintojen avulla aurinkojärjestelmäsi toimii aina turvallisesti. Jos vaihtosuuntaaja sammutetaan, järjestelmän jännite laskee älykkään turvatoiminnon ansiosta automaattisesti turvalliselle tasolle, mikä suojaa asentajia, huoltohenkilökuntaa, paloviranomaisia ja rakennuksia. Kukin yksittäinen moduuli siirtyy automaattisesti turvalliselle jännitetasolle, mikä takaa suurimman mahdollisen turvan vaaratilanteissa.

älykäs järjestelmä ja LG Chem aurinkosähkö Elektroway
Järjestelmästä enemmän irti akkuvarastoilla

Älykkään aurinkosähköjärjestelmän DC-optimoitu vaihtosuuntaaja voi ohjata ja valvoa sekä aurinkoenergian tuotantoa että energian varastointia. Akustoratkaisu maksimoi kulutuksen omavaraisuuden ja pienentää sähkölaskua varastoimalla käyttämättömän aurinkoenergian akkuun. Järjestelmä on reaaliaikaisesti seurattavissa akun tilan, energian tuotannon ja tuotetun energian käytön suhteen. Olemassa oleviin älykkäisiin aurinkosähköjärjestelmiin voidaan lisätä mm. suuritehoiset LG Chem-akut.

24 tuntia aurinkosähköä – tarkoitukseen sopivalla akustolla

Varastoimalla aurinkoenergiaa älykkääseen energiavarastoon, voidaan saatua energiaa hyödyntää joustavasti ja tehokkaasti. Uudet automaattiset järjestelmät toimivat huomaamattomasti ja helposti tehden käytöstä yksinkertaista. Aurinkosähköjärjestelmiin lisättävät energiavarastot jatkavat uusiutuvan energian käyttöä ympärivuorokautisesti. Järjestelmään liitettävä akusto lisää energian omavaraisuutta ja tuottavuutta. Akuston avulla aurinkosähköjärjestelmä turvaa myös pienet sähkökatkokset ja yllättävät tilanteet sähköverkkohäiriöissä. Elektrowayn käyttämiä energiavarastoja ovat Mercedes-Benz, LG Chem, Fronius ja Varta.