Elektrowaysta konserniyhtiö

Elektroway Oy on ostanut Novoka Oy:n koko osakekannan

Elektrowayn vauhdikas kasvutarina jatkuu – Mehiläisen pariskunnan vetämä Elektroway on ostanut lappeenrantalaisen Novoka Oy:n koko osakekannan perustajayrittäjiltä Jukka Voutilaiselta ja Hannu Karppiselta 21.12.2020 pidetyssä kaupantekotilaisuudessa.

”Haemme yritysoston myötä niin alueellista kasvua, mutta myös vahvistusta osaamiseemme ja tekijäporukkaan. Viimeisen kahden vuoden aikana Elektroway on saavuttanut tavoittelemansa orgaanisen kasvun, ja yrityskauppa Lappeenrannassa antaa mahdollisuuden liiketoiminnan kehittymiseen vielä paremmin. Resurssimme kasvavat koko toiminta-alueellamme, ja pystymme näin palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin.”, kommentoi Elektroway Oy:n toimitusjohtaja Viljami Mehiläinen.

Novoka Oy on menestystarina myös itsessään: vuodesta 2002 toiminut yritys on saavuttanut merkittävän aseman sähköalan markkinoilla, ja on tunnettu hyvästä ja laadukkaasta toiminnastaan. ”Nyt on tullut aika eläköitymisen, ja yrityksen myyminen on tähän luonnollinen alku. Jätän yrityksen kahden nuoren innovatiivisen yrittäjän käsiin, luottavaisin mielin.”, kertoo Novokan väistyvä toimitusjohtaja Jukka Voutilainen.

Elektroway Oy muuttuu yrityskaupan myötä konserniyhtiöksi, jonka alla Novoka Oy jatkaa itsenäisenä tytäryhtiönä. Novokan henkilöstö säilyy, ja Hannu Karppinen jatkaa työsuhteessa Novokan teknisenä johtajana. Jukka Voutilainen siirtää osaamisensa ja perintönsä eteenpäin kevään 2021 aikana, kunnes eläköityy.

Novokan palveluvalikoima laajenee emoyhtiönsä myötä ilmalämpö-, ilmavesilämpö-, ja maalämpöratkaisuihin sekä monipuolisempaan aurinkosähköjärjestelmien tarjontaan.

Lisätietoja:
Riikka Mehiläinen
Kehitysjohtaja
p. 050 570 9898
[email protected]