Auto-Suni ja Elektroway yhteistyöhön!

Elektroway Oy on sopinut aurinkosähköjärjestelmien toimittamisesta Auto-Suni Oy:n Kotkan ja Kouvolan toimipisteeseen. Aurinkosähköjärjestelmät tullaan toteuttamaan kevään 2020 aikana. Molemmissa toimipisteissä aurinkosähköllä tuotetaan jatkossa n. 15 % kiinteistön vuosittaisesta sähkön kulutuksesta.

Auto-Suni haluaa toimia vastuullisesti ja ottaa toiminnassaan laajasti huomioon ympäristöasiat. Yhtiö on investoinut kiinteistöjen energiatehokkuuteen muun muassa nykyaikaisilla energiaratkaisuilla. Auto-Suni on uusinut kiinteistöjen valaistustekniikkaa sekä IV-järjestelmiä. Vuonna 2019 yhtiö rakensi Lappeenrannan toimipisteeseen myös aurinkosähkövoimalan, jonka jälkeen noin 15 % toimipisteen sähkön kulutuksesta on tuotettu aurinkosähköllä. Auto-Suni on investoinut lukuisiin sähköautojen latauspistokkeisiin, joita hyödynnetään niin asiakas- kuin esittelyautojen lataamiseen. Lisäksi yhtiö on jatkuvasti kehittänyt jätteiden lajittelua, jotta ympäristön kuormittaminen pystytään minimoimaan.

Auto-Suni on sitoutunut energiatehokkuuden jatkuvaan edistämiseen ja on mukana autoalan energiatehokkuusohjelmassa 2017-2025.

Aurinkovoimalat toteutetaan molempiin kohteisiin Axitecin 275 W monikidepaneeleilla sekä SMA:n inverttereillä ja tasakattoasennusmekaniikalla. Kouvolassa voimalan koko tulee olemaan 55 kWp ja Kotkassa 57,75 kWp teholtaan. Järjestelmiin lisätään energiamittarit reaaliaikaista voimalan toiminnan seuraamista varten. Aurinkosähköjärjestelmien asennustyöt toteutetaan Elektrowayn oman henkilökunnan voimin, ja näin mahdollistamme suoran palveluketjun ilman välikäsiä.

Aurinkovoimaloiden toimitus Auto-Sunille vahvistaa alueellista yhteistyötä yritysten välillä, kuuluvathan molemmat yritykset paikallista osaamista ja parasta palvelua osoittavaan Karjalove-verkostoon. Tekemällä yhteistyötä vahvistamme maakuntamme elinkeinoelämää sekä luomme uusia työpaikkoja alueelle.

Kannustammekin asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme valitsemaan palveluntuottajat paikalliselta, oman maakunnan yrittäjältä! Karjalove-verkoston yrityksiin voit tutustua lisää täältä.

Kiinnostuitko energiansäästämisestä?

Meillä aurinkosähköjärjestelmän kartoituksen, suunnittelun ja mitoituksen tekee aina sähköalan ammattilainen. Käymme läpi koko kiinteistön sähkönkulutuksen ja energiaa kuluttavat toiminnot, asennuspaikan sekä järjestelmän käyttöön mahdollisesti liittyvät asiat. Annamme samalla myös opastusta energiatehokkuuden lisäämiseen sekä autamme mielellämme sähkönkulutukseen liittyvissä asioissa.
Elektroway oma aurinkovoimalat yrityksille toimitamme joko perinteisillä järjestelmillä tai lisättynä älykkäillä ominaisuuksilla. Jokainen aurinkovoimala suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan! Toimitamme aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen-periaatteella oman henkilöstömme voimin, suunnittelusta toteutukseen sekä aina käyttöönottoon ja opastukseen saakka.