Ajankohtaista ENERGIASTA

Kevätaurinko jo paistaa! Kauttamme energiatehokkaat ratkaisut uusiutuvaa energiaa käyttäen.

Nyt on hyvä aika päivittää kodin energiatehokkuutta sekä huollattaa olemassa olevia järjestelmiä!

  1. Pyydä maksuton kartoitus
  2. Kartoituksen jälkeen saat täsmätarjouksen tarpeisiisi
  3. Teemme laiteasennuksen ja annamme käyttökoulutuksen

Tarjoamme energiatehokkaita palveluita aina suunnittelusta käyttöönottoon- ja opastukseen saakka. Ammattitaitoinen ja motivoitunut tiimimme toteuttaa kaikenkokoiset järjestelmätoimitukset avaimet käteen-periaatteella.

Teemme myös huoltoja ilmalämpö-, ilma-vesi- ja maalämpöpumpuille sekä aurinkosähköjärjestelmille. Meiltä myös pitkäaikaiset vuosihuoltosopimukset!

Elektroway-Riikka-ja-Viljami
Juha-Matin vinkit ilmalämpöpumpun hankintaan
  • Ilmalämpöpumpun sijoituspaikaksi paras on mahdollisimman avoin tila, josta ilma pääsee puhaltamaan moneen suuntaan. Yleisimmin pumppu asennetaan olohuoneeseen
  • Mikäli huoneistossa on muita lämmönlähteitä, kuten tulisija, kannattaa valita ilmalämpöpumppu takkatoiminnolla – pumppu hyödyntää näin ulkoisesta lämmönlähteestä tulevaa lämpöenergiaa.

 

 

  • Mökille ei kannata valita sitä halvinta ja pienintä mallia! Huolettomimmin mökkiolosuhteissa pärjää kunnollinen ilmalämpöpumppu riittävällä ylläpitolämmöllä. Tarvittaessa lämpöpumppua voi etäohjata mobiilisti.
  • Joskus ulkonäkökin merkitsee – lämpöpumpuissa on valittavina monta eri mallia, ja värejä. Showroomillamme Imatralla on vaihtoehtoja esillä, tervetuloa tutustumaan!
Lämpöpumput Elektroway
Lämpöpumput Elektroway

Tyylipuhdasta lämmön tuottoa ja tehokuutta - Daikinin lämpöpumppuvalikoima nyt saatavilla meiltä!

Daikin on maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja. Lähes sadan vuoden kokemuksella ilmastoinnista ja ilmanvaihdosta Daikinilla tiedetään, että täydellinen sisäilma edellyttää muutakin kuin lämmitystä ja jäähdytystä. Olitpa sitten kodinomistaja, kauppias tai hotellinjohtaja, Daikinin lämmitys- ja jäähdytysratkaisut täyttävät varmasti tarpeesi! Maakunnassamme on nyt jo useita asentamiamme Daikinin lämpöpumppujen omistajia, ja käyttökokemukset puhuvat puolestaan. Kysy meiltä rohkeasti energiaremonttiisi sopivat vaihtoehdot!

Öljylämmityksestä uusiutuvaan energiaan - energiatuki jaossa myös vuonna 2021!

Mitä suoralla sähköllä tai öljyllä lämpiävien omakotitalojen lämmitysjärjestelmille kannattaisi tehdä? Kysymys on ajankohtainen etenkin öljylämmittäjille, sillä veronkorotus nostaa lämmitysöljyn hintaa tammikuussa, ja valtion budjetissa on varattu tukea lämmitysjärjestelmän uudistusta suunnitteleville. Viime syksy kiihdytti lämpöpumppumarkkinoita, ja energiatukea hakeneita kotitalouksia oli loppuvuoteen 2020 kohden lähes 8000.

Öljylämmityksen korvaamiseen juuri nyt kannustaa valtion budjetissa energiaremonttien tukemiseen varattu uusi 9,44 miljoonan euron määräraha. Tällä summalla voidaan tukea ilma–vesilämpöpumpun tai maalämmön hankintaa lähes 2400 kotiin. Valtion myöntämä energiatuki on 4000€ kotitaloutta kohden. Tuki myönnetään, kun kiinteistössä luovutaan kokonaan öljylämmityksestä. Muihin energiamuotoihin kuten aurinkosähköön, tuki on 2500€.

Kartoitamme maksutta energiaremonttisi tarpeen, suunnittelemme tarvittavat muutokset ja toteutamme järjestelmävaihdokset täyden toimituksen periaatteella. Autamme energiatukeen liittyvissä asioissa, kysy rohkeasti lisää!

Elektroway
Sähkötyöt Elektroway

Maksa sinulle sopivissa erissä!

Saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla pois, tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Voit hakea tiliä suoraan myymälässämme tai jo kotona täältä

Avattu tili on jatkuvakäyttöinen, ja voit helposti hyödyntää sitä jatko-ostoksiisi.