Älykkään energian edelläkävijä.

ELEKTROWAY - MEET YOUR ENERGY

Elektroway on edelläkävijä älykkäiden energiaratkaisujen toteuttamisessa kestävää kehitystä edistäen.

Älykäs sähkö merkitsee sähkön kulutuksen ohjaamista ja tasaamista, sekä entistä tarkempaa kulutuksen seuraamista ja omavaraista tuotantoa. Tällöin saatavilla on tarkempaa tietoa sähkön käytöstä sekä energian käytön tehostamisesta.

Visiotamme tukee vahva osaaminen niin uusiutuvan energian käyttömahdollisuuksien hyödyntämisessä kuin kiinteistöautomaatiotekniikan ratkaisuissa. Palvelemme asiakkaitamme suunnittelusta asennukseen, käyttökoulutukseen ja huoltoon.

MAKSUTON KARTOITUS
SUUNNITTELU
ASENNUS JA KÄYTTÖKOULUTUS
HUOLTO

Uutisia

Elektroway and Solace Solution to cooperate

Aurinkosähkön älykäs optimointi

Energian älykäs optimointi on ollut Elektrowayn palvelukartan punainen lanka yrityksen perustamisesta lähtien. Meille on tärkeää tuottaa palveluita tulevaisuuteen, sekä räätälöidä kokonaisuudet asiakkaan halutessaan niin, että niistä on suurin mahdollinen hyöty […]

Auto-Suni ja Elektroway yhteistyöhön!

Elektroway Oy on sopinut aurinkosähköjärjestelmien toimittamisesta Auto-Suni Oy:n Kotkan ja Kouvolan toimipisteeseen. Aurinkosähköjärjestelmät tullaan toteuttamaan kevään 2020 aikana. Molemmissa toimipisteissä aurinkosähköllä tuotetaan jatkossa n. 15 % kiinteistön vuosittaisesta sähkön kulutuksesta. […]

See all our news

PALVELUT

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT

Toteutamme järjestelmät mm. kotitalouksille, loma-asuntoihin, yrityksille ja maatiloille

ILMALÄMPÖPUMPUT JA
ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja lämmittämisellä sekä viilentämisellä

SÄHKÖASENNUS JA -URAKOINTI

Pienistä asennus- ja urakointitöistä suuriin projekteihin

TALOAUTOMAATIO

ABB [email protected] järjestelmällä turvallista asumismukavuutta etäohjauksin

INSINÖÖRITASOINEN SUUNNITTELU

Älykkäitä energiaratkaisuja painottava ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä asiantuntemus

AKUSTOT JA LATAUSPISTOKKEET

Aurinkosähköjärjestelmiä täydentävät akustot, sekä sähköautojen latauspisteet niin kotipihoille kuin julkisiin kohteisiin

Elektroway on sähköasennuspalveluihin, sähköurakointiin, sähkösuunnitteluun, älykkäisiin energiaratkaisuihin ja taloautomaatioon erikoistunut yritys. Toimimme S1-urakointioikeuksin. Tarjoamme palveluitamme niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, taloyhtiöille, yhteisöille sekä kaupungeille ja kunnille. Toiminta-alueemme on koko Etelä-Karjala seutukuntineen sekä Savonlinna.

#elektroway

    Aurinkosähköjärjestelmän hinta oli kaikista tarjouksista kilpailukykyisin, asennus sujui nopeasti ja järjestelmän käyttö opetettiin kädestä pitäen. Tietoa ja taitoa Elektrowaysta löytyy!

    Asiantunteva ja ammattitaitoinen tekijäporukka joka karsii pois turhat kustannukset. Suunnittelu ja toteutus samasta paikasta on hyvä asia.

    Annan 10/5! Ilmalämpöpumppu tuli todella nopeesti ja saatiin helpotusta näihin helteisiin. Hyvä kello tulee kuulumaan erittäin kauas ja muistan kyllä mainostaa joka käänteessä! ISO KIITOS teille!

    Loistotiimi, nopea luotettava palvelu suunnittelusta toteutukseen saakka!