Miksi valita Elektroway?

👉 Elektroway on älykkään energian edelläkävijä

Tämä tarkoittaa, että aurinkosähköjärjestelmät toimitetaan älykkäillä ominaisuuksilla, joissa energianohjaus on automatisoitua.

👉 Elektroway on aurinkovoimalan etävalvomo

Seuraamme halutessasi aurinkovoimalaasi etänä ja puutumme ongelmatilanteisiin. Tarjoamme huolenpitosopimuksen koko aurinkovoimalan elinkaaren ajaksi – rakennetaan palvelupaketti juuri tarpeidesi mukaan!

👉 Elektroway on luotettava valinta

Luotettava, tasokas ja kohdeystävällinen tuotevalikoimamme maailman johtavilta aurinkosähkövalmistajilta – päivitämme osaamistamme ja seuraamme markkinoita aktiivisesti tarjotaksemme parhaimmat tuotteet ja ratkaisut juuri Sinulle!

👉 Elektroway on nopea

Palveluketjumme ensikartoituksesta asennukseen ja aurinkovoimalan käyttöönottoon on tehokas -tämä tarkoittaa nopeammin tuottoa investoinnille ja vähemmän häiriötä asennustöistä.

👉 Elektroway on energiatehokas kumppani

Palvelumme ei rajoitu aurinkosähköön, ymmärrämme energiatehokkuuden kokonaisvaltaisesti. Tätä tukee meidän sähköalan osaaminen ja insinööritasoinen suunnittelutyö kaikessa mitä teemme.

👉 Elektroway on vastuullinen

Työllistämme kotimaista, ammattitaitoista, henkilöstöä ja haluamme myös jatkossa luoda työpaikkoja Suomeen. Ekologisella, tehokkaalla ja vastuullisella energiantuotolla luomme tulevaisuutta, yhdessä asiakkaidemme kanssa.

👉 Elektroway on aina vähän enemmän

Palvelulupauksemme on toteuttaa ensiluokkaista laatua ja luotettavuutta, alan parhailla tuotteilla ja omalla erikoisosaamisellamme. Tämä näkyy asenteessa työhömme, ei hinnassa.

Elektroway Group – älykkään energian edelläkävijä kestävää kehitystä edistäen

STRATEGIA

Elektroway Group on sähköalan toimija, joka suunnittelee, jälleenmyy ja toimittaa monipuolisia, älykkäitä ja energiatehokkaita ratkaisuja asiakkailleen täyden toimituksen periaatteella. Kasvun mittarina ovat liikevaihto ja asiakastyytyväisyys.

VISIO

Olemme muutoksentekijöitä, ja älykkään energian edelläkävijöitä. Toteutamme energiaratkaisuja asiakaslähtöisyys edellä, ja vahvalla kokemuksella. Tahtotilamme on olla energiansäästöä ja uusiutuvaa energiaa etsivien asiakkaiden ykkösvalinta.

MISSIO

Olemme sähkö- ja energia-alan moniosaaja ja tiennäyttäjä. Toteutamme sähköasennuksia ja energiaratkaisuja elinkaaripalveluilla, suunnittelusta asennustöihin uusiutuvaa energiaa sekä älykkäitä toimintoja hyödyntäen. Tarjoamme aidosti asiakaslähtöistä palvelua.

Arvot ohjaavat päivittäistä toimintaamme

Ratkaisukeskeisyys

Toimintamme ydin on löytää juuri oikea ratkaisu asiakkaan tarpeeseen, arvostamme olemassa olevia lähtökohtia ja toteutamme työmme parhaalla mahdollisella tavalla.

Älykäs energian käytön tehostaja

Suosimme suunnittelussamme ja toteutuksessa viimeisimmän teknologian ratkaisuja, kouluttaudumme jatkuvasti tulevaisuuden tarpeisiin ja pidämme ammattitaitoamme yllä koko työyhteisössä.

Hyvä kädenjälki

Teemme työmme huolellisesti, esteettisesti sekä siististi. Palvelumme ydin on hyvä asentajan kädenjälki, visuaalisesti kauniit ja toiminnallisesti järkevät toteutukset sekä järjestelmällinen toiminta.

Kestävä kehitys

Suosimme kotimaista, kiinnitämme huomiota logistiikkaan, jätehuoltoon sekä kierrätykseen pitämällä oman toimintamme hiilijalanjäljen pienenä. Toteutamme energiaratkaisujamme sekä sähköasennuksia hyödyntäen uusiutuvan energian mahdollisuuksia, energian älykästä ohjausta sekä tekemällä työt kustannustehokkaasti.