Taloautomaatio

Taloautomaatiojärjestelmän avulla saadaan säädettyä paitsi lämmitystä ja valaistusta, mutta halutessa myös kaikkia kodin sähkölaitteita.

Poissa ollessasi automaatiojärjestelmä valvoo talon sähköisiä toimintoja ja hälyttää tarvittaessa ongelmista – digitaalisen sovelluksen avulla.

Yhdistä kaikki kodin ohjaukset yhteen helppokäyttöiseen ohjausjärjestelmään

[email protected] tekee arjesta helpompaa. Koko kotia voidaan ohjata paitsi kytkimistä, myös kosketusnäytöillä, älypuhelimilla, tableteilla tai tietokoneilla. Valaistusta, lämmitystä, verhoja sekä ovipuhelinta voidaan käyttää joko erikseen tai yhdessä: tilanneohjauksilla saadaan tehtyä halutut ohjaukset yhdellä napinpainalluksella. Aamulla sängynpäädystä voi kytkeä kylpyhuoneen ja keittiön valot, radion sekä kahvinkeittimen päälle – yhdellä komennolla. Kaikki valot sekä halutut pistorasiat voi sammuttaa ja ilmanvaihdon tehoja laskea ulko-oven pielestä ulos lähtiessä. Ohjaukset voivat myös olla automaattisia, jolloin ne ohjautuvat itsestään esimerkiksi kellonajan, säätilan tai auringon liikkeiden mukaan. Mobiilisovelluksen avulla ohjausten tekeminen ja tilanteen tarkistaminen on mahdollista mistä päin maailmaa tahansa. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja myös helppo ottaa käyttöön.

 

Älykkään kodin ratkaisuissa saamme yhdistettyä perussähkön lisäksi uusiutuvan energian hyötykäytön sekä automaation mahdollistaman helpon laitteiden hallinnan.

[email protected] huolehtii myös kodin ja kiinteistön turvallisuudesta. Yhdistettynä kosteusvahtiin, puhelimeen saa hälytyksen, mikäli kosteutta havaitaan paikassa johon se ei kuulu. Kun ulko-ovella joku soittaa ABB-Welcome-ovipuhelinta, soitto siirtyy mobiililaitteeseen, josta avautuu kuvallinen etäyhteys ovelle ja oven voi myös etänä avata tulijalle. Läsnäolosimulaatio käyttää asukkaiden poissa ollessa kodin valoja niin, että ulospäin se näyttää asutulta.

Suunnitteletko taloprojektia?

Taloautomaatio-kodit eivät ole enää tulevaisuutta, vaan vahvasti jo tätä päivää. Toteutamme uudiskohteet avaimet käteen-palveluna, sähkösuunnittelusta asennuksiin ja lopputarkastukseen saakka. Kanssamme projektisi sähköurakasta huolehditaan kokonaisvaltaisesti, on kyse sitten perussähköistyksestä, tai taloautomaatiokohteesta. Kysy rohkeasti lisää, autamme mielellämme toteuttamaan unelmiesi kodin!