Elektrowayn tarina

Vahva visio omasta osaamisesta ja yhdessä tekeminen – kaksi moottorin käynnistävää asiaa, joista Elektroway Oy on saanut alkuponnistuksensa.

Yrittäjäpariskunnalle Riikalle ja Viljamille oma yritys on elämäntyö, intohimo ja harrastus. Elektrowayn juuret juontavat jo vuoteen 2010, kun Viljami rakensi omaa yritystoimintaa kunnossapitoinsinöörin päivätyönsä rinnalle. Alkuun kokeiltiin yrittäjän siipiä ulkomailla golfopettajana, mutta pohjakoulutus sähkötöiden parissa sai yrittäjän ajatukset siirtymään oman alan kehittämiseen. Viljami on koulutukseltaan sähköasentaja ja sähköinsinööri AMK. Viljami toimii Elektroway Oy:n toimitusjohtajana ja sähkötöiden johtajana korkeimmin S1 sähköpätevyysluvin.

 

Varsinaisen lähdön Elektroway koki vuonna 2015 toiminimimuotoisena, ja Riikka osallistui oman päivätyönsä ohella yrityksen taustatöiden pyörittämiseen alusta lähtien. Luonnollinen kuvio Viljamin ollessa kentällä Riikan hoitaessa toimistotyöt tuntui toimivan vuosi vuodelta paremmin, ja alkuvuonna 2018 yhtiömuoto päätettiin alkaa siirtämään osakeyhtiöksi. Näin myös Riikka siirtyi yhtiön johtoon ja yrittäjäpariskunta päätti luopua omista päivätöistään. Yhteinen pitkäaikainen unelma, yrittäjänä itsensä työllistäminen, konkretisoitui siten kertaheitolla. Riikka tuo sisustussuunnittelijana yritykseen funktionalistisen ajatusmaailman, ja ravistelee sähköasennuksen perinteitä esteettisestä näkökulmasta.

 

Dynaaminen, nuorekas ja ketterä toimintamallimme on osoittautunut markkinoilla kilpailuvaltiksi. Positiivisella otteella häiritsemme sähköalan jäykkiä kuvioita, ja tuomme asiakaskunnallemme uusinta teknologiaa käyttöön. Yritysarvomme perustuu kestävän kehityksen edistämiseen, uusiutuvan energian mahdollisuuksien hyödyntämiseen ja uusimpien trendien käyttämiseen. Otamme asioista itse selvää ulkomaita myöden, ja ajatusmaailmaamme tukee mm. aurinkosähköjärjestelmien oma maahantuonti. Suoralla palveluketjulla asiakkaamme saa konkreettista taloudellista hyötyä ilman välikäsiä. Laaja palvelukarttamme takaa parhaimman lopputuloksen suunnittelusta toteutukseen saakka.

 

Koko työyhteisön laaja-alainen kokemus sähköalan töistä jopa 30-vuoden ajalta luo perusteet Elektrowayn toiminnalle alueen parhaana sähköalan palveluiden tarjoajana. Kasvuyrityksen vahvaa nostetta tukee myös laaja yhteistyöverkosto. Elektroway Oy tunnustaa paikallisen osaamisen Karjaloven ideologiaa sekä on verkoston jäsen Greenreality Networkissa.

Referenssit

Katso lisää töitämme