Yhteyshenkilöt

Autamme sinua kaikissa tilanteissa, ota rohkeasti yhteyttä!

Juha-Matti Uosukainen

Työnjohtaja
LÄMPÖPUMPUT
040 518 1004
[email protected]

Tämä työyhteisömme ilopilleri ja asiakaspalvelun mestari hoitaa Elektrowaylla lämpöpumppuprojektit useamman sadan pumppuasennuksen tuomalla varmalla otteella. Oli kyse sitten pienestä asennuksesta tai suuremmastakin projektista, Juha-Matille jokainen kohde on ainutkertainen – ja sen huomaa tavasta hoitaa asiakkaitamme aina alan parhaalla palveluasenteella. Juha-Matti on sähkö- ja kylmäalan ammattilainen, ja hänen oma asennustaustansa antaa hyvän pohjan projektien suunnitteluun sekä hoitoon.

Mikäli mieltäsi askarruttaa ilma-, ilmavesi-, tai maalämpöpumpun asennus, vanhan vaihto uuteen, lämpöpumpun huoltotarve tai jopa kokonainen energiaremontti, ota yhteyttä Juha-Mattiin!

Olli Palvas

Myyntijohtaja
LÄMPÖPUMPUT, AURINKOSÄHKÖ
050 571 6888
[email protected]

Ollista voisi kertoa paljon – monen vuoden työkomennuksista ulkomailla, ja työkokemuksesta niin yrittäjänä kuin liiketoiminnan kehittäjänä. Olli on Elektrowayn myyntitykki, ja vastaa yritysasiakkaidemme aurinkosähköjärjestelmien myynnistä sekä projektien ylläpidosta. Myös lämpöpumppujen myynti ja markkinointi niin kuluttaja-asiakkaille, kuin yritysasiakkaille on Ollin ominta osaamista. Olli vastaa myyntitiimimme kokonaisvaltaisesta toiminnasta, ja toimii konsernin myyntiorganisaation esimiehenä. Olli työskentelee konttorillamme pääkaupunkiseudulla, mutta ajoittain hänet voi bongata myös Imatran tai Lappeenrannan toimipisteeltämme – ja kun hän on paikalla, asiakas saa aina parasta huolenpitoa sekä takuuvarmasti kupposen jos toisenkin kahvia!

Mikäli mielessäsi on lämpöpumpun hankinta tai huoltotarve, otapa yhteyttä Olliin – saat takuuvarmasti kilpailukykyisen tarjouksen ja ihmisläheistä palvelua!

Ja jos suunnittelet yrityksellesi aurinkovoimalaa ja haluat kuulla lisää aurinkosähkön mahdollisuuksista liiketoimintasi kehittämiseen, Olli on oikea henkilö tähän!

Aurinkopaneelit aurinkosähkö aurinkovoimala Elektroway

Ville Kemppainen

Myyjä
ILMALÄMPÖPUMPUT
050 479 4501
[email protected]

Ville Kemppainen, teksti tulossa.

Viljami Mehiläinen

Toimitusjohtaja
AURINKOSÄHKÖ, SÄHKÖASENNUS
044 522 8350
[email protected]

Tiimimme vetäjä Viljami on koulutustaustaltaan sähköasentaja ja sähköinsinööri AMK. Monipuolinen parinkymmenen vuoden työura niin talotekniikka-asennuksissa, sähköurakoinnissa, sähkösuunnittelussa kuin tehdastyössä kunnossapitoinsinöörinä on tuonut Viljamille paljon kokemusta sähköalalta, ja valmiudet oman yrityksen pyörittämiseen sekä laadukkaiden palveluiden tuottamiseen. Elektrowaylla sekä tytäryhtiössämme Novoka Oy:llä Viljami toimii sähkötöiden johtajana S1-luvin, ja on kylmäainetöiden sekä paloilmoitintöiden vastuuhenkilö. Viljami on erikoistunut aurinkosähköratkaisuihin ja uusiutuvan energian palvelukarttaan. Toimitusjohtajana Viljami on työyhteisömme peruskallio, jonka ammattitaitoon voi luottaa.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä aurinkosähkön mahdollisuuksista, tai haluat lisätietoa sähköasennuspalveluistamme, Viljami on oikea osoite!

Riikka Mehiläinen

Liiketoimintajohtaja
OPERATIIVINEN TOIMINTA

ÄITIYSLOMALLA

Riikka on työyhteisömme kehittäjä, innovaattori, kannustaja ja operatiivisen toiminnan pyörittäjä. Yhteistyökumppanuudet, markkinointi, toimistotyöt ja yleinen yrityksen huolenpito kulkee kaikki Riikan kautta. Yhdessä yrittäjinä puolisonsa Viljamin kanssa hän vie Elektrowayta eteenpäin kohti kasvutavoitteita, vastaa liiketoiminnasta ja tuloksellisuudesta. Työterveyshoitajan ammatin myötä työyhteisön hyvinvointi, ja sisustussuunnittelijan työn kautta Elektrowayn töiden esteettisyys ja toiminnallisuus ovat Riikalle lähellä sydäntä.

Kun kaipaat mitä tahansa tietoa Elektroway Groupin toiminnasta, Riikka auttaa!

Riikka kasvattelee tällä hetkellä konserniyhtiöön uutta sukupolvea, ja on äitiyslomalla. Ole tarvittaessa yhteydessä Viljamiin tai Olliin.

Laskutustiedot

Pyydämme teitä lähettämään Elektroway Oy:tä koskevat laskut

verkkolaskuosoitteeseen: 003729147532

operaattori: Pagero

välittäjän tunnus: 003723609900

Mikäli käytössänne on paperinen laskutus, pyydämme teitä lähettämään laskut alla olevaan osoitteeseen. Huomioittehan että alla olevat tiedot tulee näkyä sellaisenaan skannattavassa laskukuvassa, tiedot pelkässä kirjekuoressa eivät riitä.

Elektroway Oy
OVT 003729147532
PL 908
02066 DOCUSCAN

Sähköpostilaskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperilaskuille. Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen [email protected]