Älykkäät aurinkosähköjärjestelmät yrityksille

Elektrowayn älykkäillä aurinkosähköjärjestelmillä kaupalliseen käyttöön saadaan kestäviä ratkaisuja korkeammille tuotantomäärille, nopeammalle asennukselle ja merkittäville kustannussäästöille.

YRITYSTEN ENERGIATUKI

Mikäli suunnittelet yrityksellesi aurinkosähköjärjestelmää, kannattaa hankkeelle hakea energiatukea Business Finlandilta. Tuki aurinkosähköhankkeille on 20%. Autamme kaikessa energiatukeen liittyvissä asioissa, ja voimme hakea tuen asiakasyritystemme puolesta.

Ota yhteyttä:
Riikka Mehiläinen
050 570 9898
[email protected]

Aurinkosähköjärjestelmät voidaan suunnitella niin katolle, maa-asennuksiin tai vaikkapa parkkipaikoille. Käyttämämme tuotteet antavat mahdollisuuden joustaviin ja erilaisiin järjestelmämallien ja moduulien valintaan. Markkinoiden parhaimman verkonhallintatoimintojen ja järjestelmien integroinnin sekä varastointijärjestelmien kanssa yrityksestä itsestään tulee tehokas energiantuottaja.

SolarEdge aurinkosähkö Elektroway

Liiketilojen älykkäät aurinkosähköjärjestelmät

Optimointi moduulitasolla tarkoittaa parempaa hyötyä järjestelmän käyttösuhteesta, suuremmasta energian tuotosta sekä läpinäkyvämmästä järjestelmän seurannasta. Toteutamme liiketilojen aurinkosähköjärjestelmät älykkäillä tuotteilla, jotka parantavat järjestelmien tuottavuutta sekä tekevät järjestelmistä kauttaaltaan turvalliset käyttää. Perinteiseen asennukseen verrattuna älykkään aurinkovoimalan tuottoa voidaan seurata paneelikohtaisesti, paneelit voivat tuottaa itsenäisesti olematta sidottuina toisiinsa ja järjestelmä on paremmin muokattavissa.

Kaikki irti joka moduulista

Älykkäät aurinkosähköratkaisut ehkäisevät moduulien välisistä tehon vaihteluista aiheutuvia energiahäviöitä. Älykkäiden komponenttien myötä heikot moduulit eivät enää vaikuta vahvojen moduulien tehoon, kuten perinteisissä järjestelmissä. Kukin yksittäinen moduuli tuottaa siten suurimman mahdollisen energiamäärän. Joustava järjestelmäsuunnittelu mahdollistaa myös suuremman paneelimäärän ja näin lisää järjestelmän tehokkuutta. Älykkäässä aurinkovoimalassa käytetään myös viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä inverttereitä.

SolarEdge aurinkosähkö Elektroway

Turvaa investoinnille

Älyjärjestelmän huolto on edullista ja tarjoamme ilmaisen moduulitason seurannan koko järjestelmän käyttöiän ajaksi. Etäseuranta mahdollistaa varojen täyden hallinnan, järjestelmän tehon valvonnan ja etähuollon moduulikohtaisesti. Huoltotoimenpiteet havaitaan näin reaaliajassa, huoltoja voidaan tehdä harvemmin ja huoltotoimenpiteet pysyvät lyhyinä. Moduulitason seuranta parantaa myös aurinkovoimalan käyttösuhdetta. Yksityiskohtainen seuranta on mahdollista myös iOS tai Android – mobiililaitteilla.

Älykäs aurinkovoimala on myös muuntautumiskykyinen tulevaisuutta ajatellen. Moduulikohtainen järjestelmä mahdollistaa lisäkomponenttien asentamisen ja järjestelmän laajentaminen näin on vaivatonta. Olemassa oleva järjestelmä keskustelee heti uusien moduulien kanssa, ja invertterin vaihto myös takuuajan ulkopuolella on edullista. Älykäs aurinkosähköjärjestelmä luo myös suurimman mahdollisen turvallisuuden sähköasentajille, huoltoteknikoille sekä paloviranomaisille. Järjestelmän turvatoiminta kuuluu jokaiseen älykkääseen aurinkovoimalaan, ja näin ollen antaa paremman suojan myös vakuutusvaadetilanteissa.

 

Tukea aurinkovoimalan hankintaan

Yritysten ja maatilojen on mahdollista saada uusiutuvan energian käyttöön tarkoitetun järjestelmän hankintaan investointitukea. Haettavan investointituen suuruus yrityksille on 20 % ja maatilayrityksille 40 %. Olemme mukana jokaisessa hakuprosessissa tuottamalla tarvittavat aurinkosähköjärjestelmään liittyvät dokumentit sekä luvat.

 

Lisätietoja:

REFERENSSIT

Katso kaikki referenssikohteemme